Avatar

Please consider registering
guest

sp_LogInOut Log In sp_Registration Register

Register | Lost password?
Advanced Search

— Forum Scope —




— Match —





— Forum Options —





Minimum search word length is 3 characters - maximum search word length is 84 characters

sp_Feed Topic RSS sp_TopicIcon
Change in board text
Avatar
Pokey
California
Member
Members
March 4, 2011 - 1:16 pm
Member Since: April 16, 2009
Forum Posts: 894
sp_UserOfflineSmall Offline

The last couple days, the text has changed to an ugly bold type. It looks like someone used too much ink. I checked it in Opera (I'm using Firefox) and it appears normal there. This site is the only place I see it happening. Anyone have any idea how to correct it?

Avatar
Yapette
Tangentistan
Moderator
Staff

Members
March 4, 2011 - 2:00 pm
Member Since: April 10, 2009
Forum Posts: 836
sp_UserOfflineSmall Offline

Pokey, doesn't help you here, but the same thing started happening to me (on firefox) with forums at Quarter To Three.

Rest assured, you are not hallucinating. 

Or, not the only one hallucinating.

Avatar
Spike
Memphis
Member
Members
March 4, 2011 - 2:02 pm
Member Since: April 15, 2009
Forum Posts: 1187
sp_UserOfflineSmall Offline

Been happening to me too (Firefox) but only in some posts, and not others.  Whatever.  I've got bigger problems than this – like what to have for lunch.  [Image Can Not Be Found]

 

Sorry for the flippancy.  There have been several changes to board software and functionality+appearance recently.  I guess it'll just take a bit of time for it to shake itself out.

"…you just keep on trying 'til you run out of cake."

Avatar
Pokey
California
Member
Members
March 4, 2011 - 3:39 pm
Member Since: April 16, 2009
Forum Posts: 894
sp_UserOfflineSmall Offline

Glad to hear I am not the only one experiencing this. I have no problem on Quarter to Three or any other sites so far. Will wait for it to sort out.

Avatar
Toger
Somewhere, out there...
Moderator
Staff
March 4, 2011 - 4:31 pm
Member Since: April 10, 2009
Forum Posts: 1488
sp_UserOfflineSmall Offline

I think I had that happen to me once a couple of weeks ago, but I didn't think anything of it.

Powered by PMS ™

Forum Timezone: America/Detroit

Most Users Ever Online: 186

Currently Online:
7 Guest(s)

Currently Browsing this Page:
1 Guest(s)

Top Posters:

Spike: 1187

Pokey: 894

Jarrod: 607

Finkbug: 468

Armand: 318

kaythomas: 307

Member Stats:

Guest Posters: 9

Members: 4057

Moderators: 18

Admins: 6

Forum Stats:

Groups: 1

Forums: 4

Topics: 810

Posts: 18505

Newest Members:

carissars3, DaramorberZed, RainMachineozl, Focuswap, Fendervzv, Flashpaqtst

Moderators: Cheeta: 0, Jen: 631, Orb: 0, Scout: 1205, Toger: 1488, Yapette: 836, Dobralov: 17, xtal: 1683, Meho: 82, Tap-Repeatedly: 0, geggis: 1424, Lewis B: 214, Mat: 245, AJLange: 200, Dix: 483, LewisB: 0, Amy Louise: 12, l0vetemper: 3

Administrators: admin: 2, MrLipid: 31, Steerpike: 3307, Helmut: 795, Synonamess Botch: 1108, heddhunter: 27